Wilmi Janssen
MARLEEN OVER WILMI
Als groentje in de horecawereld heb ik Wilmi leren kennen. Door haar enthousiasme en zakelijk inzicht maar vooral door haar karakter ‘mensen mens’ was ze voor mij een geboren manager en bazin. Al snel voelde ik dat ik veel kon leren maar vooral op haar kon bouwen.
Door het vertrouwen wat ik van haar kreeg werd ik haar chef-kok en hebben we veel fijne en leuke jaren samen gewerkt. Toen bij mij het idee kwam om een eigen delicatessenwinkel te willen beginnen en het aan haar voorlegde stond ze meteen te stuiteren van enthousiasme! Deze vrolijke energie delen wij heel erg samen en op de weg hiernaartoe werd dit alleen maar sterker.
Wilmi is een harde werker en bijt zich echt vast in een klus, als ze ergens voor gaat dan doet ze het met volle overgave. Lekker eten, Lekker drinken maar vooral genieten!
Onze neuzen staan dezelfde kant op en ik zie het als een groot avontuur om samen stuiterend onze winkel te runnen ZùVeel zin in en ZùEnthousiast.
Dasnietedoen… Marleen Bouw
Marleen Bouw
WILMI OVER MARLEEN
Alweer 12 jaar geleden heb ik Marleen leren kennen bij Parkhotel Auberge Vincent in Nuenen, waar zij werkte als kok. Haar jongvolwassen karakter, motivatie en drive om door te groeien zorgde ervoor dat ze op jonge leeftijd zicht opwerkte naar de functie van chef-kok. Met Marleen heb ik kunnen brainstormen over alles wat er binnen het bedrijf speelde. Ze staat nooit stil en wil altijd verder. Op een gegeven moment kwam Marleen met het idee om een eigen delicatessenwinkel te beginnen. Ze vond het spannend om dit alleen aan te gaan en uiteindelijk hebben we besloten deze stap samen te maken.
De afgelopen maanden hebben we veel leveranciers bezocht. Deze branche was voor ons in het begin nog redelijk vreemd. We hebben nu zo ongelofelijk veel geleerd, wat we belangrijk vinden, wat we wel willen, maar vooral ook hoe we het niet willen. Zeker niet onbelangrijk in deze beginfase; het zoveel hebben gelachen en gierend in de auto hebben gezeten. Dit voortraject is zo waardevol geweest. De ‘weg’ naar het eindresultaat waar we nu achteraf beiden zo trots op zijn. Voor ons gevoel ‘de kers op de taart’ al deze nieuwe ervaringen samen.
Waar wij beiden voor gaan is kwaliteit, zoveel mogelijk producten zelf maken en dat is Marleen zeker toevertrouwd. Met de grote gunfactor die ze heeft en haar natuurlijke manier om service gericht te werken past helemaal binnen onze visie. Zoals ook in het Eindhovens Dagblad stond “Marleen kan van een eiersalade nog een feestje maken”. Ik heb zo ongelofelijk veel zin in de stap die we nu maken en honderd procent vertrouwen in mijn maatje. Dit gaat een Zù een mooie tijd van ons leven worden en hier krijgen wij Zùveel energie van.
Dasnietedoen… Wilmi Janssen